Feyenoord: Alleen huur Clasie is bespreekbaar

8-7-2018 18:09 - Door: M.d.Z.

Feyenoord ziet in Jordy Clasie de perfecte opvolger van de vertrokken Karim El Ahmadi, maar een transfer wordt ingewikkeld.

Vervolg: Feyenoord: Alleen huur Clasie is bespreekbaar

Feyenoord nam eerder afgelopen week al afscheid van El Ahmadi, die zijn carriere vervolgt bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië. Feyenoord wil Jordy Clasie graag terughalen naar Rotterdam, maar dat kan alleen als er een redelijk bedrag kan worden neergelegd voor de huur van de speler van Southampton.

 

Waar Clasie nog een doorlopend contract heeft tot 2020 bij Southampton, betaalde club in 2015 een slordige 15 miljoen aan Feyenoord. Wanneer Clasie terugkeert naar Feyenoord, wil de Engelse club graag dat bedrag terugzien, iets wat Feyenoord niet kan ophoesten.

 

Waar Clasie het laatste seizoen werd verhuurd aan het Belgische Club Brugge, kwam de middenvelder tot 22 duels. Waar Clasie graag terug wil naar Feyenoord, wijst hij ieder ander aanbod van de hand.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord: Alleen huur Clasie is bespreekbaar

Een korte samenvatting: Feyenoord ziet in Jordy Clasie de perfecte opvolger van de vertrokken Karim El Ahmadi, maar een transfer wordt ingewikkeld..

Meest gelezen