Drenthe weer aan de bak als profvoetballer bij Sparta Rotterdam

6-7-2018 21:25 - Door: M.d.Z.

Drenthe weer aan de bak als profvoetballer bij Sparta Rotterdam

Oud profvoetballer Royston Drenthe heeft zijn profvoetballeven weer opgepakt, vrijdag tekende de oud speler van onder meer Real Madrid een eenjarig contract bij Sparta Rotterdam.

Vervolg: Drenthe weer aan de bak als profvoetballer bij Sparta Rotterdam

De 31-jarige Drenthe liet vorig jaar weten zijn profvoetbalcarriere voor gezien te houden en zich te richten op het rappen en muziek, maar koud een jaar later komt hij daarop terug. Waar eerder al bekend werd dat Drenthe meetrainde bij Sparta, heeft de oud speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid de technische staf overtuigd met zijn kunsten.

 

 

 

 

Vrijdag is dan ook een contract ondertekend van 1 jaar bij Sparta Rotterdam, 'In de twee weken dat Royston meetraint en de wedstrijden speelt, bleek hij een aanwinst voor de selectie', vertelt Henk van Stee, technisch manager bij Sparta. 'Hij is fit, enorm gemotiveerd en blijkt het voetballen allerminst verleerd. Zowel Royston als wij zijn erg enthousiast en zijn blij dat hij nu de selectie komt versterken.'

 

'De laatste jaren miste ik vaak plezier in het voetbal', zegt Drenthe, 'maar dat hervond ik snel bij Sparta. Ik ben Sparta dankbaar voor deze kans en hoop met de club promotie af te dwingen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Drenthe weer aan de bak als profvoetballer bij Sparta Rotterdam

Een korte samenvatting: Oud profvoetballer Royston Drenthe heeft zijn profvoetballeven weer opgepakt, vrijdag tekende de oud speler van onder meer Real Madrid een eenjarig contract bij Sparta Rotterdam..

Meest gelezen