Kamp Gele Kanaries heeft veel weg van all inclusive vakantie

6-7-2018 11:47 - Door: M.d.Z.

Kamp Gele Kanaries heeft veel weg van all inclusive vakantie

Het lijkt de spuigaten uit te lopen bij de selectie van de Brazilianen, waar het kamp van de Gele Kanaries wel veel weg heeft van een all-in vakantiepark.

Vervolg: Kamp Gele Kanaries heeft veel weg van all inclusive vakantie

Waar de moeder van Neymar aan het ontbijt zat en de zoon van Marcelo een balletje trapte, heeft het weinig weg van een rustig en ontspannen voorbereiding op het treffen met de Belgen. de Belgische verslaggever Kristoff Terreur constateerde dat de Brazilianen het niet serieus nemen.

 

Waar de moeder van Neymar liet weten: 'Ik weet eerlijk gezegd niet of we gaan winnen van België. Het zal gaan om details. Ik geloof erin, ik heb vertrouwen in. Normaal gesproken zal hij tegenover Thomas Meunier staan. Die twee spelen samen bij Paris Saint-Germain en kunnen goed met elkaar overweg, weet ik. Maar voor mijn zoon verandert dat niets.'

 

Keep on rolling
Over de ophef in de media over het gerol van Neymar op het veld, liet moederlief nog weten: 'Als moeder heb ik het toch moeilijk met die vele overtredingen. Hij moet veel incasseren, maar dat hoort nu eenmaal bij het voetbal. Ze hebben hem nu al 23 keer tegen de grasmat gewerkt... Dat is veel, maar ik vind mijn jongen ook een moedig baasje. Met de kritiek probeer ik om te gaan. Ik heb er mijn mening over, jij de jouwe en ieders de zijne. Ondanks alles blijft mijn zoon zijn verantwoordelijkheid nemen op het veld. Met dank aan God maakt hij het goed. En hij blijft ook presteren. Alles wat telt is mijn zoon en wat hij in de toekomst gaat doen. Niet wat ze over hem zeggen. Hij voelt zich goed in Parijs. Hij heeft geen enkele reden om er te vertrekken.'

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kamp Gele Kanaries heeft veel weg van all inclusive vakantie

Een korte samenvatting: Het lijkt de spuigaten uit te lopen bij de selectie van de Brazilianen, waar het kamp van de Gele Kanaries wel veel weg heeft van een all-in vakantiepark..

Meest gelezen