Het nieuwe thuisshirt van landskampioen PSV

30-6-2018 14:49 - Door: M.d.Z.

Het nieuwe thuisshirt van landskampioen PSV

PSV heeft als laatste van de traditionale top drie in de Eredivisie vrijdag het nieuwe thuisshirt gepresenteerd, hiermee wordt het nieuwe voetbalseizoen in alle thuisduels gespeeld.

Vervolg: Het nieuwe thuisshirt van landskampioen PSV

Het shirt heeft de klassieke roodwitte banen op het shirt en heeft in de nek een apart logo wat is geïnspireerd op het plaquette in de Vrijstaat, die ligt op de plek waar PSV 1913 werd opgericht.

 

 

 

 

'Daar werden destijds de herkenbare rood-witte PSV-banen bepaald evenals de zwarte broek die samen met de wit-rode kousen het thuistenue voor komend seizoen completeren. Kledingpartner Umbro heeft in de banen van het shirt een bijzonder mêlee-effect aangebracht, wat het shirt niet alleen een unieke maar ook meer casual look geeft.'

 

'De achterzijde is grotendeels rood met aan de boven- en onderzijde een subtiele doorloop van de rood-witte banen. De Foundersbadge van Philips maakt het shirt af.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Het nieuwe thuisshirt van landskampioen PSV

Een korte samenvatting: PSV heeft als laatste van de traditionale top drie in de Eredivisie vrijdag het nieuwe thuisshirt gepresenteerd, hiermee wordt het nieuwe voetbalseizoen in alle thuisduels gespeeld..

Meest gelezen