WK NIEUWS: Argentinië, Nigeria, Kroatie en IJsland

26-6-2018 19:19 - Door: M.d.Z.

WK NIEUWS: Argentinië, Nigeria, Kroatie en IJsland

Op het WK is het voor Messi en Co de laatste mogelijkheid om het WK nog kleur te geven, het duel tegen Nigeria moet worden gewonnen. Daar waar Kroatie tegen IJsland een aantal spelers rust geeft.

Vervolg: WK NIEUWS: Argentinië, Nigeria, Kroatie en IJsland

Het doel voor Nigeria is duidelijk, de Argentijnen op non actief zetten op dit WK. ''Het wordt ons belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat dit Messi's laatste WK-wedstrijd word. 'We zien Messi natuurlijk graag spelen, maar aangezien het tegen ons is hebben we geen keus,' aldus verdediger Idowu van Nigeria. 

 

Daar waar de Kroaten na twee groepsduels al zeker zijn van de volgende ronde, heeft de Kroatische bondscoach Zlatko Dalic aangegeven enkele spelers rust te gunnen met het oog op de volgende ronde. Iets waar de Argentijnen allerminst blij mee zijn. De bondscoach trekt zich er echter weinig aan van die kritiek, ''We komen om te winnen en om bovenaan te eindigen. Wat andere teams zeggen, boeit me niet. Wij houden ons met onszelf bezig.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK NIEUWS: Argentinië, Nigeria, Kroatie en IJsland

Een korte samenvatting: Op het WK is het voor Messi en Co de laatste mogelijkheid om het WK nog kleur te geven, het duel tegen Nigeria moet worden gewonnen. Daar waar Kroatie tegen IJsland een aantal spelers rust geeft..

Meest gelezen