Van Nistelrooij volgt Van Bommel op bij PSV onder 19

25-6-2018 16:28 - Door: M.d.Z.

Van Nistelrooij volgt Van Bommel op bij PSV onder 19

PSV heeft maandag laten weten dat Ruud van Nistelrooij de nieuwe trainer wordt van PSV onder 19, hiermee neemt hij de taken over van Mark van Bommel.

Vervolg: Van Nistelrooij volgt Van Bommel op bij PSV onder 19

Mark van Bommel werd vorige week aangesteld als opvolger van de naar Fenerbahce vertrokken Phillip Cocu, waardoor de positie bij onder 19 open bleef. Daar komt PSV maandag met Ruud van Nistelrooij als zijn opvolger. 'Dit is een prachtige kans om de volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. Het vak van trainer/coach heeft me gegrepen,' laat de oud spits weten op de clubwebsite.

 

Eerder was de 41-jarige Van Nistelrooij al als assistent trainer en spitsentrainer actief, waar hij nu zijn plafond kan bereiken bij PSV. 'Hoe zo'n traject precies verloopt is niet exact te plannen, maar ik heb er goed over nagedacht en er uitgebreid over gesproken met een aantal mensen.'

 

'Dit is een mooi moment om deze klus op me te nemen. Ik kijk er ontzettend naar uit om in deze functie met deze getalenteerde groep aan de slag te gaan.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Nistelrooij volgt Van Bommel op bij PSV onder 19

Een korte samenvatting: PSV heeft maandag laten weten dat Ruud van Nistelrooij de nieuwe trainer wordt van PSV onder 19, hiermee neemt hij de taken over van Mark van Bommel..

Meest gelezen