WK NIEUWS: Peru schrikt op door hersenschudding Farfan

24-6-2018 19:50 - Door: M.d.Z.

Zaterdag was het even goed schrikken voor Peru, die oud PSV-er Jefferson Farfán in botsing zag komen met ploeggenoot Jeremy Aguirre.

Vervolg: WK NIEUWS: Peru schrikt op door hersenschudding Farfan

De oud PSV-er hield aan de botsing met zijn ploeggenoot een hersenschudding over, ter controle is de aanvaller een nacht in het ziekenhuis gebleven in Moskou. Farfan is weer aan de betere hand, maar moet wel een dag in het ziekenhuis blijven ter controle, daar waar de schrik bij zijn ploeggenoten er erg in zat.

 

'Het was een verschrikkelijk moment. Ik dacht zelf eigenlijk aan het allerergste. Hij bewoog niet,' liet een geschrokken Anderson Santamaria op de persconferentie weten. 'Er zat geen beweging meer in zijn armen en benen, zijn ogen waren wit en hij kon alleen met zijn ogen knipperen. Ik had nog nooit zoiets gezien. Gelukkig gaat het nu wat beter.'

 

Voor Peru rest dinsdag het duel tegen Australië, maar het duel wordt gespeeld om des keizers baard, want Peru is na twee groepsduels al uitgeschakeld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK NIEUWS: Peru schrikt op door hersenschudding Farfan

Een korte samenvatting: Zaterdag was het even goed schrikken voor Peru, die oud PSV-er Jefferson Farfán in botsing zag komen met ploeggenoot Jeremy Aguirre..

Meest gelezen