WK 2018: Engelsen vegen Panama van de mat met 6-1 zege

24-6-2018 17:49 - Door: M.d.Z.

WK 2018: Engelsen vegen Panama van de mat met 6-1 zege

Engeland heeft zich zondagmiddag zonder enige moeite weten te plaatsen voor de achtste finales van het WK, Panama werd werd van het veld geveegd met maarliefst 6-1.

Vervolg: WK 2018: Engelsen vegen Panama van de mat met 6-1 zege

Waar Engeland geen kind had aan Panama, was het na acht minuten al raak, Jones tond helemaal vrij op de stip en kopte hard en laag de openingstreffer binnen. Na 20 minuten was het Panama wat de fout inging en een overtreding beging op Jesse Lingard, waarna Kane zijn eerste strafschop van de middag mocht binnenschieten.

 

Daarna ging het hard, Lingard krulde de bal keurig binnen en tekende voor de 3-0, waarna Jones zijn tweede van de middag mocht maken uit de rebound en de vierde voor de Engelsen mocht maken. Daarna was het weer de beurt aan Kane, die vanaf de stip voor de 5-0 zorgde en tevens de ruststand.

 

Na rust maakte Kane zijn hattrick compleet met zijn derde treffer van de middag en de zesde van de Engelsen. De Engelsen schakelde een tempo terug en ook de warmte werkte niet mee aan het tempo van het duel. Toch wilde Panama nog scoren en kwam het tien minuten voor rust op 6-1. Felipe Baloy gleed een vrije trap binnen en zorgde voor de eindstand.

 

Engeland heeft zich geplaatst, Panama is uitgeschakeld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK 2018: Engelsen vegen Panama van de mat met 6-1 zege

Een korte samenvatting: Engeland heeft zich zondagmiddag zonder enige moeite weten te plaatsen voor de achtste finales van het WK, Panama werd werd van het veld geveegd met maarliefst 6-1..

Meest gelezen