WK NIEUWS: Zweeds Bondscoach walgt van Duitse selectie

24-6-2018 12:54 - Door: M.d.Z.

WK NIEUWS: Zweeds Bondscoach walgt van Duitse selectie

Waar Die Mannschaft in de blessuretijd met de winst aan de haal ging tegen Zweden, is de Zweedse selectie niet te spreken over de Duitsers.

Vervolg: WK NIEUWS: Zweeds Bondscoach walgt van Duitse selectie

In de 95e minuut was het Kroos die een vrije trap achter de goalie van de Zweden schoot, waardoor een 2-1 winst werd gerealiseerd door de regerend wereldkampioen. Maar de manier waarop de Duitsers hun goal vierde viel niet goed bij de Zweedse bondscoach.

 

''Een paar Duitse selectieleden liepen onze kant op terwijl ze de winst aan het vieren waren. Daarbij maakten ze ook bepaalde gebaren. Ik vind dat erg respectloos. We hebben negentig minuten lang gevochten voor een resultaat, als het laatste fluitsignaal klinkt geef je elkaar een hand. Zo gedraag je je niet na een wedstrijd,' aldus een boze Andersson.

 

Ook Emil Forsberg viel erover, ''Het is een gebrek aan respect. Het is walgelijk gedrag als je tijdens het vieren van de overwinning zo omgaat met je tegenstander.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK NIEUWS: Zweeds Bondscoach walgt van Duitse selectie

Een korte samenvatting: Waar Die Mannschaft in de blessuretijd met de winst aan de haal ging tegen Zweden, is de Zweedse selectie niet te spreken over de Duitsers..

Meest gelezen