WK 2018: Belgen met 5-2 zege op Tunesie veilig van knock out fase

23-6-2018 22:51 - Door: M.d.Z.

WK 2018: Belgen met 5-2 zege op Tunesie veilig van knock out fase

Onze zuiderburen imponeren tot op heden op het WK in Rusland, waar het eerste groepsduel met 3-0 werd gewonnen van Panama, was zaterdagmiddag ook Tunesie geen partij voor de Belgen.

Vervolg: WK 2018: Belgen met 5-2 zege op Tunesie veilig van knock out fase

Met een afgetekende 5-2 zege hebben de Belgen opnieuw geimponeerd en zijn ze zo goed als zeker van de volgende ronde op het WK. Waar de Belgen dankzij al vier treffers van Lukaku nu een imponerend doelsaldo hebben, wacht donderdag alleen het derde en laatste groepduel tegen de Engelsen nog.

 

Een stormachtig begin zorgde ervoor dat de Belgen via de VAR de eerste strafschop van de wedstrijd kregen en zo al vroeg op voorsprong konden komen. Daarna was het Dries Mertens die Lukaku wegstuurde, die op zijn beurt zijn derde en de tweede van de Belgen maakte.

 

Waar de Tuneniers nog terugkwamen tot 2-1, was het Yannick Ferreira Carrasco die aan de andere kant de score weer spannend maakte. Maar nog voor rust stelde de Belgen orde op zaken, een wippertje van Lukaku was goed voor de 3-1 en zijn vierde van het WK, waarmee de Belg nu boven Ronaldo komt.

 

Na rust was het Hazard die de score naar 4-1 tilde, daarna kregen beide kanten nog kansen, maar was het opnieuw Belgie wat in de slotfase via Michy Batshuayi de 5-1 kon binnenglijden. Tunesie kon een minuut voor tijd nog wat terugdoen via Wahbi Khazri, maar de imponerende zege van de Belgen was er niet minder om.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK 2018: Belgen met 5-2 zege op Tunesie veilig van knock out fase

Een korte samenvatting: Onze zuiderburen imponeren tot op heden op het WK in Rusland, waar het eerste groepsduel met 3-0 werd gewonnen van Panama, was zaterdagmiddag ook Tunesie geen partij voor de Belgen..

Meest gelezen