Van Bommel tekent tot 2021 bij PSV en volgt Cocu op

22-6-2018 15:07 - Door: MaxKoehorst

Van Bommel tekent tot 2021 bij PSV en volgt Cocu op

Phillip Cocu is de nieuwe trainer van Fenerbahçe, de trainer heeft een akkoord met de Turkse club bereikt en heeft dus besloten niet door te gaan bij PSV.

Vervolg: Van Bommel tekent tot 2021 bij PSV en volgt Cocu op

Zijn opvolger is direct al bekend; Mark van Bommel met zeer waarschijnlijk schoonvader Bert van Marwijk naast hem, beiden zitten nu nog op de bank bij Australië op het WK in Rusland.

 

 

 

 

Cocu werd begin deze maand benaderd door de Turken en sindsdien zong de naam van Van Bommel rond in Eindhoven en die van Cocu in Turkije. Toon Gerbrands, de directeur van PSV, bevestigde de interesse en toen de trainer van Fener ontslagen werd ging het snel met de afronding.

 

 

 

 

 

Met Van Bommel haalt PSV als trainer wederom een clublegende binnen die als speler ook veel heeft betekend voor PSV, net zoals Cocu. Op social media komen veel positieve berichten voorbij over de aanstelling van Mark.

 

 

 

 

Cocu won 3 keer de Eredivisie, 1 KNVB Beker als interim-trainer en 2 keer de Johan Cruijff-schaal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Bommel tekent tot 2021 bij PSV en volgt Cocu op

Een korte samenvatting: Phillip Cocu is de nieuwe trainer van Fenerbahçe, de trainer heeft een akkoord met de Turkse club bereikt en heeft dus besloten niet door te gaan bij PSV..

Meest gelezen