Dusan Tadic met 17,1 miljoen duurste transfer Ajax in clubhistorie

21-6-2018 17:09 - Door: M.d.Z.

Dusan Tadic met 17,1 miljoen duurste transfer Ajax in clubhistorie

Ajax heeft donderdag een overeenkomst met Dusan Tadic weten te bereiken, de middenvelder wordt gezien als vervanger van Hakim Ziyech.

Vervolg: Dusan Tadic met 17,1 miljoen duurste transfer Ajax in clubhistorie

Ajax gaat rekening houden met een vertrek van Hakim Ziyech komende zomer, waar de komst van Dusan Tadic een prima vervanging is voor de Marokkaan. De Telegraaf weet donderdagochtend te melden dat Dusan Tadic een contract voor vier seizoenen bij Ajax gaat tekenen.

 

Financieel directeur Jeroen Slop en directeur spelersbeleid Marc Overmars zijn afgelopen week naar Engeland gevlogen, dit om de transfer in een stroomversnelling te laten komen. De Telegraaf weet te melden dat Ajax iets meer dan 17 miljoen euro overheeft voor de terugkeer van Tadic naar de Eredivisie.

 

Mocht De Telegraaf het allemaal bij het rechte eind hebben, wordt Tadic de duurste aankoop van de Amsterdammers ooit. Dat record staat nu nog op naam van Sulejmani die voor 16.25 miljoen euro werd gekocht.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dusan Tadic met 17,1 miljoen duurste transfer Ajax in clubhistorie

Een korte samenvatting: Ajax heeft donderdag een overeenkomst met Dusan Tadic weten te bereiken, de middenvelder wordt gezien als vervanger van Hakim Ziyech..

Meest gelezen