Feyenoord met 5000 man naar Eindhoven voor Johan Cruijff Schaal

21-6-2018 13:42 - Door: M.d.Z.

Feyenoord met 5000 man naar Eindhoven voor Johan Cruijff Schaal

Waar de Johan Cruijff Schaal aankomend seizoen op 4 augustus gepland staat, maakt de KNVB woensadag bekend dat Feyenoord slechts 5000 supporters mag meenemen naar Eindhoven.

Vervolg: Feyenoord met 5000 man naar Eindhoven voor Johan Cruijff Schaal

Waar vorig seizoen de Johan Cruijff Schaal voor het eerst in het stadion van de landskampioen werd gespeeld, moet het volgens de KNVB meer gaan leven. Vorig seizoen kreeg Vitesse slechts 1200 tickets voor het duel in de Kuip, iets wat bij de Arnhemmers in het verkeerde keelgat schoot.

 

De KNVB kwam woensdag met een statement: 'In een evaluatie met onder meer de Supportersvereniging Vitesse en Supporterscollectief Nederland werd de lucht geklaard en aangegeven voor de toekomst te streven naar tussen de 3.000 en 5.000 toegangskaarten voor de bezoekende bekerwinnaar. Voor een dergelijke wijziging is echter medewerking nodig van beide clubs en de lokale autoriteiten van de organiserende stad. In het geval van de Johan Cruijff Schaal XIII zijn de KNVB, Feyenoord, PSV en de lokale autoriteiten van Eindhoven tot de huidige verdeling gekomen. De flexibele houding van alle partijen heeft geleid tot een regeling die recht doet aan de ambitie van de KNVB om van de Johan Cruijff Schaal een echte finale te maken met een aanzienlijke hoeveelheid uitsupporters.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord met 5000 man naar Eindhoven voor Johan Cruijff Schaal

Een korte samenvatting: Waar de Johan Cruijff Schaal aankomend seizoen op 4 augustus gepland staat, maakt de KNVB woensadag bekend dat Feyenoord slechts 5000 supporters mag meenemen naar Eindhoven..

Meest gelezen