UPDATE: Denzel Dumfries tot 2023 verbonden aan PSV

19-6-2018 17:25 - Door: M.d.Z.

Dinsdagmiddag wordt Denzel Dumfries bij PSV gepresenteerd, de Eindhovenaren ronden daarmee de komst van de verdediger definitief af.

Vervolg: UPDATE: Denzel Dumfries tot 2023 verbonden aan PSV

De rechtsback van SC Heerenveen moet dinsdag alleen nog maar een medische keuring ondergaan, waarna hij dinsdagmiddag officieel gepresenteerd gaat worden als nieuwe aanwinst van de Eindhovenaren.

 

Met de komst van de verdediger is 5,5 miljoen euro gemoeid, waar met de komst van de rechtback de eerste transferperiode wordt afgerond door de Eindhovenaren. Eerder wist PSV ook al Nick Viergever en Angeliño aan te trekken, waardoor er nu gekeken kan worden naar eventuele verkoop.

 

Santiago Arias zal vertrekken bij PSV en ook Nicolas Isimat-Mirin kan nog weggaan, waar ook nog Zoet en Lozano genoemd worden in transfergeruchten.

 

UPDATE 17:01

PSV heeft rechtsback Denzel Dumfries tot medio 2023 verbonden aan de club, waar de speler van SC Heerenveen de opvolger van Arias moet worden. Dinsdagochtend kende Dumfries zijn medische keuring bij TopSupport, waarna hij zijn handtekening zette onder een 5 jarig contract. Op 27 juni, wanneer PSV de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt, is Dumfries van de partij.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Denzel Dumfries tot 2023 verbonden aan PSV

Een korte samenvatting: Dinsdagmiddag wordt Denzel Dumfries bij PSV gepresenteerd, de Eindhovenaren ronden daarmee de komst van de verdediger definitief af..

Meest gelezen