Ziyech binnen een maand richting Rome

19-6-2018 09:11 - Door: MaxKoehorst

Ziyech binnen een maand richting Rome

Hakim Ziyech in dichtbij een transfer naar het Italiaanse AS Roma, waar eerder al vriend en mede-Ajacied Justin Kluivert naartoe vertrok. Ziyech moet Ajax ongeveer 30 miljoen euro opleveren.

Vervolg: Ziyech binnen een maand richting Rome

Ajax en Ziyech komen er dus toch uit samen; technisch directeur Marc Overmars vertelde eerder al dat een transfer van Ziyech deze zomer zeer aannemelijk was en Ziyech lijkt nu dus ook te gaan vertrekken voor het dubbele van de aankoopsom, toen Ajax hem overnam van FC Twente.

 

Hoewel Ziyech één van de belangrijkste Ajacieden was in de afgelopen twee seizoenen, was zijn imago niet geheel onaangetast bij de fans. De fans floten hem geregeld uit en waardeerden zijn eerlijke interviews niet.

 

Eerder deze maand vertrok Kluivert al voor 18 miljoen euro richting Roma, de flankspeler blijft dus alsnog teamgenoten met zijn vriend Ziyech, die nu op het WK actief is voor Marokko.

 

Ziyech kwam tot 81 wedstrijden voor Ajax met 19 goals en 37 assists.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ziyech binnen een maand richting Rome

Een korte samenvatting: Hakim Ziyech in dichtbij een transfer naar het Italiaanse AS Roma, waar eerder al vriend en mede-Ajacied Justin Kluivert naartoe vertrok. Ziyech moet Ajax ongeveer 30 miljoen euro opleveren..

Meest gelezen