Belgen kennen vliegende start op WK met 3-0 zege op Panama

19-6-2018 13:35 - Door: NicoPeters

Belgen kennen vliegende start op WK met 3-0 zege op Panama

België is zeer goed begonnen aan het WK door een 3-0 zege op Panama. De Rode Duivels hadden het lastig in de eerste helft, maar in de tweede helft liep het alsnog weg. Dries Mertens scoorde de 1-0 en Romelu Lukaku scoorde daarna nog twee keer.

Vervolg: Belgen kennen vliegende start op WK met 3-0 zege op Panama

België was slordig in de eerste helft en Panama stond verdedigend goed. België kreeg wel veel kansen. Eden Hazard schoot in het zijnet en Mertens stuitte twee keer op doelman Penedo. De grootste kans was voor Lukaku, die de bal na een voorzet van Kevin De Bruyne binnen kon werken, maar Roman Torres haalde bal goed weg zodat Lukaku niet bij de bal kon.

Vlak na de rust scoorde Mertens echter toch de bevrijdende 1-0. Hij volleyde de bal over de doelman heen. Panama moest daarna komen en dat deed het ook. De verdediging van België zag er bijvoorbeeld een keer niet goed uit en Michael Murillo ging op doelman Thibaut Courtois af, maar Courtois redde.

Uiteindelijk liep België uit naar 3-0. Eerst scoorde Lukaku de 2-0 nadat De Bruyne een mooi passje gaf en Lukaku kon keurig binnenkoppen. De topscorer aller tijden van België maakte even later ook de 3-0 op aangeven van Hazard.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Belgen kennen vliegende start op WK met 3-0 zege op Panama

Een korte samenvatting: België is zeer goed begonnen aan het WK door een 3-0 zege op Panama. De Rode Duivels hadden het lastig in de eerste helft, maar in de tweede helft liep het alsnog weg. Dries Mertens scoorde de 1-0 en Romelu Lukaku scoorde daarna nog twee keer..

Meest gelezen