AS Roma vindt salariseisen Jasper Cilleseen te gortig

17-6-2018 17:12 - Door: M.d.Z.

AS Roma vindt salariseisen Jasper Cilleseen te gortig

Waar de goalie van FC Barcelona openstaat voor een transfer deze zomer, is het Italiaanse AS Roma een van de ploegen die interesse in de Oranje doelmen heeft.

Vervolg: AS Roma vindt salariseisen Jasper Cilleseen te gortig

La Gazetta Dello Sport weet zondag te melden dat de club rekening houdt met een eventueel vertrek van huidig doelman Alisson Becker naar Liverpool of Real Madrid, waardoor Jasper Cillessen in beeld is bij de Romeinse grootmacht. AS Roma heeft 60 miljoen euro over voor de komst van de Nederlander.

 

Alleen de salariseisen van Jasper Cillessen kunnen nog wel eens een struikelblok betekenen voor de Romeinen, waar huidig doelman Becker nu 50.000 euro per week opstrijkt bij de Romeinse hoofdmacht. Dit houd in dat Cillessen wellicht salaris moet inleveren.

 

De 29-jarige Cillessen heeft geen haast en wacht rustig af, 'Op 16 juli hoef ik me pas weer bij Barcelona te melden. Het enige wat ik weet, is dat de club mij niet kwijt wil. Het balletje ligt bij de club, als clubs zich gaan melden.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma vindt salariseisen Jasper Cilleseen te gortig

Een korte samenvatting: Waar de goalie van FC Barcelona openstaat voor een transfer deze zomer, is het Italiaanse AS Roma een van de ploegen die interesse in de Oranje doelmen heeft..

Meest gelezen