Jeroen Zoet moet stand in Jasper Cillessen worden bij FC Barcelona

14-6-2018 16:05 - Door: M.d.Z.

Jeroen Zoet moet stand in Jasper Cillessen worden bij FC Barcelona

De laatste weken komt de naam van oud Ajax doelman Jasper Cillessen steeds meer in het transfernieuws, daar waar de goalie openstaat voor een vertrek bij de Catalaanse grootmacht.

Vervolg: Jeroen Zoet moet stand in Jasper Cillessen worden bij FC Barcelona

Waar Jasper Cillessen aast op meer speelminuten bij FC Barcelona, staat de goalie open voor een vertrek. Waar de Catalanen eerder niet wilde meewerken aan een eventueel vertrek, wordt er nu zelfs gedacht aan verlaging van de vraagprijs. Wel weet het Spaanse El Mundo Deportivo te melden dat wanneer Cillessen vertrekt er bij PSV geshopt moet worden.

 

De Spaanse grootmacht heeft haar oog laten vallen op Jeroen Zoet van de landskampioen van de Eredivisie. Eerder werd ook al Nederlander Tim Krul genoemd, maar omdat Zoet een aflopend contract heeft en deze zomer moet vertrekken uit Eindhoven is dat voor de Catalanen een grotere optie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jeroen Zoet moet stand in Jasper Cillessen worden bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: De laatste weken komt de naam van oud Ajax doelman Jasper Cillessen steeds meer in het transfernieuws, daar waar de goalie openstaat voor een vertrek bij de Catalaanse grootmacht..

Meest gelezen