Nieuwe Premier League seizoen opent met topper tussen Arsenal en Man. City

14-6-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

Nieuwe Premier League seizoen opent met topper tussen Arsenal en Man. City

Waar het Engelse Manchester City dit seizoen kampioen van de Premier League werd, hoopt Guardiola dat komend seizoen opnieuw. Het concept programma van het nieuwe seizoen in de Premier League is donderdag bekend gemaakt, waar direct een kraker van jawelste op het programma staat.

Vervolg: Nieuwe Premier League seizoen opent met topper tussen Arsenal en Man. City

Zo mogen The Citizens het nieuwe seizoen aftrappen met een openingsduel op bezoek bij The Gunners, terwijl Manchester United de voormalig kampioen Leicester City treft. Huddersfield Town mag het Londense Chelsea ontvangen op de eerste speeldag van de Premier League.

 

Unai Emery, de nieuwe trainer van Arsenal en dus de opvolger van Wenger, begint het seizoen direct pittig. Waar in de eerste speelronde nog kampioen Manchester City moet worden verslagen, volgt in speelronde twee stadsgenoot Chelsea.

 

15 september is voor het Londense Tottenham een D-day, dan mag het het nieuwe stadion openen met het duel tegen Liverpool.

 

Hieronder het volledige overzicht van speelronde 1 in de Premier League:

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nieuwe Premier League seizoen opent met topper tussen Arsenal en Man. City

Een korte samenvatting: Waar het Engelse Manchester City dit seizoen kampioen van de Premier League werd, hoopt Guardiola dat komend seizoen opnieuw. Het concept programma van het nieuwe seizoen in de Premier League is donderdag bekend gemaakt, waar direct een kraker van jawelste op het programma staat..

Meest gelezen