Spaanse bond maakt chaos compleet en ontslaat Lopetegui

13-6-2018 22:41 - Door: M.d.Z.

Spaanse bond maakt chaos compleet en ontslaat Lopetegui

De chaos bij de Spanjaarden is woensdag compleet, een dag voordat het WK van 2018 haar aftrapt kent is bondscoach Julen Lopetegui ontslagen.

Vervolg: Spaanse bond maakt chaos compleet en ontslaat Lopetegui

Dit omdat Julen Lopetegui woensdag tekende bij Real Madrid, dit zonder dat de Spaanse bond hiervan op de hoogte was. En dat terwijl Julen Lopetegui drie weken geleden zijn contract bij de Spaanse bond verlengde tot medio 2020.

 

Luis Rubiales, voorzitter van de RFEF, heeft woensdag woedend gereageerd op het bericht en kon niet anders dan de Spaanse bondscoach per direct op straat te zetten. 'We hebben besloten onze bondscoach te moeten ontslaan,' werd de persconferentie geopend.

 

'We hebben samen veel bereikt en daar moeten we hem dankbaar voor zijn. Alleen moet het voor medewerkers van de Spaanse voetbalbond duidelijk zijn dat ze zich aan bepaalde gedragsvoorschriften moeten houden.' Lopetegui had Spanje 20 duels onder zijn leiding en verloor geen enkel duel, maar de chaos is wel compleet daags voor de aftrap van het WK 2018.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spaanse bond maakt chaos compleet en ontslaat Lopetegui

Een korte samenvatting: De chaos bij de Spanjaarden is woensdag compleet, een dag voordat het WK van 2018 haar aftrapt kent is bondscoach Julen Lopetegui ontslagen..

Meest gelezen