Basaçikoglu vertrekt na vierr seizoenen bij Feyenoord

12-6-2018 17:52 - Door: M.d.Z.

Basaçikoglu vertrekt na vierr seizoenen bij Feyenoord

Na vier seizoenen in de Rotterdamse Kuip vertrekt Bilal Basaçikoglu bij Feyenoord, de aanvaller heeft dinsdag een driejarig contract getekend bij de Turkse middenmotor Kayserispor.

Vervolg: Basaçikoglu vertrekt na vierr seizoenen bij Feyenoord

Waar Feyenoord in 2014 aanklopte bij SC Heerenveen voor Basaçikoglu, kwam de aanvaller tot 103 duels in het shirt van de Rotterdammers. Waar Basaçikoglu bij de Rotterdamse hoofdmacht nog een vaste waarde was, speelde hij afgelopen seizoen slechts 13 duels.

 

'Bilal had wat ons betreft zeker nog bij Feyenoord kunnen blijven,' laat Van Geel weten op de clubwebsite. 'We hebben er echter begrip voor dat hij na een aantal jaren als vaak waardevolle invaller elders wil proberen een basisplek te veroveren. Als er dan een behoorlijk bod gedaan wordt, dwarsbomen wij hem zeker niet. We gunnen hem deze kans en wensen Bilal alle succes toe in Turkije.'

 

De aanvaller zelf laat weten: 'Natuurlijk had ik gehoopt tot een vaste waarde uit te groeien in De Kuip, maar ik ben blij dat ik toch mijn bijdrage heb kunnen leveren in de succesvolle afgelopen jaren. Het was vooral fantastisch om onderdeel te zijn van het team dat de supporters eindelijk weer eens de landstitel kon bezorgen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Basaçikoglu vertrekt na vierr seizoenen bij Feyenoord

Een korte samenvatting: Na vier seizoenen in de Rotterdamse Kuip vertrekt Bilal Basaçikoglu bij Feyenoord, de aanvaller heeft dinsdag een driejarig contract getekend bij de Turkse middenmotor Kayserispor..

Meest gelezen