Sporting houdt Dost in haar greep: Je kunt nergens heen

12-6-2018 16:08 - Door: M.d.Z.

De voorzitter van het Portugese Sporting Bruno De Carvalho, is niet van plan om doelpuntenmaker Bas Dost zomaar te laten gaan. Dost liet dinsdagochtend weten te willen vertrekken bij de club en wil zijn contract ontbinden.

Vervolg: Sporting houdt Dost in haar greep: Je kunt nergens heen

Waar vijf ploeggenoten Bas Dost al voorgingen moet het ontbinden van het contract, voelt Bas Dost zich niet meer veilig binnen de club. De Nederlander heeft dan dinsdag gevraagd of zijn nog tweejarig doorlopend contract ontbonden kan worden.

 

Echter is voorzitter De Carvalho niet van plan om Dost gratis de deur uit te laten lopen. Dinsdag liet de voorzitter weten niet bang te zijn voor een leegloop, 'Als het bestuur het probleem is, dan hadden ze een brief moeten sturen waarin ze de wens uiten dat het bestuur aftreedt. Als we de verkiezingen winnen, gaan we gewoon op dezelfde voet verder.'

 

'We vinden het jammer dat Sporting dit moet meemaken: de twijfel, de angst, de onzekerheid. Dat is niet het doel van de directie. Maar we moeten naar de club kijken en knopen doorhakken,' waar Dost het dus lijkt te kunnen schudden. 'Ik heb de zaak van Bas Dost nog niet bekeken. Maar op basis van de eerste vijf zaken geloof ik dat er ook bij de zesde geen poot is om op te staan. Wij zijn niet gek.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sporting houdt Dost in haar greep: Je kunt nergens heen

Een korte samenvatting: De voorzitter van het Portugese Sporting Bruno De Carvalho, is niet van plan om doelpuntenmaker Bas Dost zomaar te laten gaan. Dost liet dinsdagochtend weten te willen vertrekken bij de club en wil zijn contract ontbinden..

Meest gelezen