OFFICIEEL: Fortuna haalt verrassend Mark Diemers binnen

11-6-2018 17:48 - Door: NicoPeters

Mark Diemers heeft een contract voor drie seizoenen bij Fortuna Sittard getekend. De 24-jarige middenvelder komt over van De Graafschap, dat net als Fortuna ook naar de Eredivisie promoveerde. De middenvelder was transfervrij.

Vervolg: OFFICIEEL: Fortuna haalt verrassend Mark Diemers binnen

Diemers liet tijdens het afgelopen seizoen al weten dat hij hogerop wilde en daarom sprak hij niet meer met De Graafschap over contractverlenging. Nadat De Graafschap promoveerde liet hij weten wel open te staan voor een langer verblijf, maar De Graafschap wilde niet meer met hem in gesprek. Nu gaat hij met Fortuna de Eredivisie in. Ook NAC Breda en Willem II hadden interesse, terwijl ook KV Mechelen hem in het oog had. Diemers koos uiteindelijk voor Fortuna.

'Bij Fortuna had ik het gevoel dat ze me koste wat kost wilden hebben. Ze zien een belangrijke rol voor me weggelegd in het elftal en ik kan mijn favoriete positie als nummer tien krijgen. Het gevoel was heel goed', aldus Diemers tegen Voetbal International. Diemers speelde eerder bij SC Cambuur en FC Utrecht en was afgelopen seizoen belangrijk voor De Graafschap met tien goals en 11 assists.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

OFFICIEEL: Fortuna haalt verrassend Mark Diemers binnen

Een korte samenvatting: Mark Diemers heeft een contract voor drie seizoenen bij Fortuna Sittard getekend. De 24-jarige middenvelder komt over van De Graafschap, dat net als Fortuna ook naar de Eredivisie promoveerde. De middenvelder was transfervrij..

Meest gelezen