Van Marwijk schrikt over berichtgevingen Autralische bond

10-6-2018 21:12 - Door: M.d.Z.

In de Australische media dook eerder op dat Van Marwijk zijn assistenten uit eigen zak zou betalen, daar waar de oefenmeester daar nu op terugkomt.

Vervolg: Van Marwijk schrikt over berichtgevingen Autralische bond

Sydney Morning Herald meldt dat de Australische bond op het moment dat Van Marwijk werd aangetrokken als bondscoach, geen budget meer had. Het bestuur zou toentertijd met de huidige assistenten willen doorgaan, iets wat Van Marwijk niet in zijn hoofd had.

 

De Nederlander voegde daarom zelf zijn assistenen toe die hij uit eigen zak zou betalen volgens de Australische bond. 'Ik lees nu pas goed wat ze geschreven hebben, de commotie was me eerlijk gezegd eerst ontgaan,' aldus een gebouwereerde Van Marwijk.

 

',Maar dat ik mijn eigen staf zou betalen, is natuurlijk complete onzin. Niets van waar. Mino Raiola heeft namens mij de onderhandelingen gevoerd, Australië had een bepaald budget en daar zijn we heel snel uitgekomen. Ik had nog wat aanvullende wensen, wilde wat parttimers in mijn staf, zoals scouts en video-analisten. Het klopt dat ik deze klus niet voor het geld heb gedaan. Maar ik betaal niemand uit mijn staf, dat doet de Australische bond helemaal zelf.'

 

Mark van Bommel, Roel Coumans, Jurgen Dirkx en Taco van den Velde en videoanalist John Metgod zijn de assistenten van Van Marwijk, die zelf net iets meer dan een half miljoen euro opstrijkt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Marwijk schrikt over berichtgevingen Autralische bond

Een korte samenvatting: In de Australische media dook eerder op dat Van Marwijk zijn assistenten uit eigen zak zou betalen, daar waar de oefenmeester daar nu op terugkomt..

Meest gelezen