FOTO: AS Roma lijkt komst Kluivert te verklappen

11-6-2018 08:06 - Door: NicoPeters

FOTO: AS Roma lijkt komst Kluivert te verklappen

De transfer van Justin Kluivert van Ajax naar AS Roma lijkt door te gaan. De Italiaanse topclub plaatste zondag een hint op zijn Twitter-account met wie de volgende versterking gaat worden en die hint lijkt te wijzen naar de aanvaller van de club uit Amsterdam.

Vervolg: FOTO: AS Roma lijkt komst Kluivert te verklappen

AS Roma haalde al Ivan Marcano (FC Porto), Ante Coric (Dinamo Zagreb) en Bryan Cristante (Atalanta Bergamo) en die spelers zijn op de afbeelding te zien. Naast de genoemde spelers is ook technisch directeur Monchi te zien, maar achter Marcano, Coric en Cristante is een speler voor een deel onherkenbaar gemaakt. Het gezicht is bedekt met een wolf. Een arm is echter wel te zien en ook is te zien dat de betreffende speler handschoenen draagt. Dit kan duiden op Kluivert (zie hieronder de foto’s).

Voetbal International meldde een paar dagen geleden al dat Ajax en Roma akkoord zijn over een transfersom van 18 miljoen euro. Kluivert zou persoonlijk ook al rond zijn over een contract voor vijf seizoenen tegen een salaris van ca. 1,5 miljoen euro per jaar. Gezien de afbeelding op Twitter van Roma lijkt de transfer door te gaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FOTO: AS Roma lijkt komst Kluivert te verklappen

Een korte samenvatting: De transfer van Justin Kluivert van Ajax naar AS Roma lijkt door te gaan. De Italiaanse topclub plaatste zondag een hint op zijn Twitter-account met wie de volgende versterking gaat worden en die hint lijkt te wijzen naar de aanvaller van de club uit Amsterdam..

Meest gelezen