Kritische Jan Mulder: Word weer Jan Vertonghen!

10-6-2018 20:17 - Door: NicoPeters

Kritische Jan Mulder: Word weer Jan Vertonghen!

Analist Jan Mulder is niet erg te spreken over de prestaties van Jan Vertonghen bij de nationale ploeg van België. De Rode Duivels oefenden in de laatste week tegen Portugal (0-0) en Egypte (3-0 winst) en het tempo lag niet hoog. Vooral vanuit de verdediging vond Mulder het zeker niet goed.

Vervolg: Kritische Jan Mulder: Word weer Jan Vertonghen!

‘Niemand twijfelt aan de klasse van Jan Vertonghen. Je hoeft niet op zijn prestatie te letten, deze doorgewinterde prof is altijd goed bezig. Klopt. Maar kom op, Jan! Word weer Jan ­Vertonghen! Ram eens met de hakken op dat toetsenbord’, laat de ex-speler van RSC Anderlecht en Ajax tegen Het Nieuwsblad.

Mulder vond dat de verdediger van Tottenham Hotspur het spel trager maakte. ‘Jas nog eens ouderwets een bal in het vijandelijke doel, Jan. Wat jij nu met links- en rechtsdraaiende kruissteekjes op de mat breit, wiegt mij in slaap. Belangrijker: het team dut in’, aldus Mulder.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kritische Jan Mulder: Word weer Jan Vertonghen!

Een korte samenvatting: Analist Jan Mulder is niet erg te spreken over de prestaties van Jan Vertonghen bij de nationale ploeg van België. De Rode Duivels oefenden in de laatste week tegen Portugal (0-0) en Egypte (3-0 winst) en het tempo lag niet hoog. Vooral vanuit de verdediging vond Mulder het zeker niet goed..

Meest gelezen