TRANSFERNIEUWS PSV: Isimat, Lammers en Pereiro

10-6-2018 22:15 - Door: M.d.Z.

TRANSFERNIEUWS PSV: Isimat, Lammers en Pereiro

Het lijkt erop dat PSV gestaag bezig is de ploeg weer helemaal vanuit achteruit op te bouwen voor het komende seizoen, en dat nu Technisch Manager Marcel Brands naar het Engelse Everton is vertrokken.

Vervolg: TRANSFERNIEUWS PSV: Isimat, Lammers en Pereiro

Isimat Mirin
De Franse verdediger van PSV wordt de laatste tijd in de gaten gehouden door het Franse Stade Rennes. De Frans verdediger is de afgelopen jaren al flink bekeken, waar nu deze zomer opnieuw interesse is in de 26-jarige verdediger van de Nederlandse landskampioen.

 

Waar Isimat een aflopend contract heeft, moet PSV deze zomer verlengen of hem laten gaan. De vraagprijs van de Eindhovenaren is 6 miljoen euro.

 

Sam Lammers
De spits van de Eindhovenaren mag bij een zo'n hoog mogelijke ploeg worden ondergebracht, waar een verkoop niet aan de orde lijkt. PSV wil de jongeling alleen verhuren, om zo ervaring te laten opdoen voor volgend seizoen.

 

Gaston Pereiro
Een transfer van de Uruguayaan lijkt deze zomer totaal niet aan de orde, de spelverdeler komt dan ook gewoon voor in de plannen van Cocu komend seizoen. Dit seizoen was Pereiro opnieuw een belangrijke schakel in de formatie van Cocu, waar hij voor het derde opeenvolgende seizoen een doelpuntenaantal haalde in de dubbele cijfers.

 

bronnen: Eindhovens Dagblad.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

TRANSFERNIEUWS PSV: Isimat, Lammers en Pereiro

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat PSV gestaag bezig is de ploeg weer helemaal vanuit achteruit op te bouwen voor het komende seizoen, en dat nu Technisch Manager Marcel Brands naar het Engelse Everton is vertrokken..

Meest gelezen