Brands gelooft in Ademola Lookman: Stond op mijn lijstje bij PSV

10-6-2018 16:24 - Door: NicoPeters

Brands gelooft in Ademola Lookman: Stond op mijn lijstje bij PSV

Everton heeft het Engelse talent Ademola Lookman onder contract, maar op zijn doorbraak bij Everton wacht hij nog. Sinds januari werd hij verhuurd aan RB Leipzig en daar speelde hij aardig goed met vijf goals in elf competitieduels. Technisch directeur Marcel Brands ziet toekomst voor Lookman bij zijn club Everton.

Vervolg: Brands gelooft in Ademola Lookman: Stond op mijn lijstje bij PSV

Brands verruilde onlangs PSV voor Everton en kende Lookman al. ‘Ik ken hem goed. Ademola stond op mijn lijstje toen ik bij PSV zat’, zei Brands tegen de Liverpool Echo. Lookman werd door Everton in januari 2017 overgenomen van Charlton Athletic voor bijna 12 miljoen euro.

‘Hij heeft duidelijk veel talent en verdient een plek in de selectie van Everton’, aldus Brands over de jeugdinternational van Engeland. Voor Everton speelde hij tot nu toe 15 competitieduels.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brands gelooft in Ademola Lookman: Stond op mijn lijstje bij PSV

Een korte samenvatting: Everton heeft het Engelse talent Ademola Lookman onder contract, maar op zijn doorbraak bij Everton wacht hij nog. Sinds januari werd hij verhuurd aan RB Leipzig en daar speelde hij aardig goed met vijf goals in elf competitieduels. Technisch directeur Marcel Brands ziet toekomst voor Lookman bij zijn club Everton..

Meest gelezen