FC Barcelona heeft opvolger van Cillessen al in beeld

10-6-2018 19:30 - Door: NicoPeters

FC Barcelona heeft opvolger van Cillessen al in beeld

FC Barcelona heeft een opvolger voor Jasper Cillessen in beeld als hij vertrekt. El Mundo Deportivo meldt dat VfL Wolfsburg-doelman Koen Casteels op de lijst van de Spaanse topclub staat. Naast de Belgische doelman staan nog twee doelmannen die actief zijn in de Bundesliga op de lijst.

Vervolg: FC Barcelona heeft opvolger van Cillessen al in beeld

De 29-jarige Cillessen speelt nu twee seizoenen bij Barcelona, maar was tweede doelman achter Marc-André ter Stegen. Cillessen wil graag vaker spelen, maar dat kan niet bij Barcelona. De oud-keeper van NEC Nijmegen en Ajax heeft nog een contract tot medio 2021 en de transferclausule bedraagt 60 miljoen euro. Barcelona zou hem echter wel voor minder willen verkopen.

Cillessen zou in de belangstelling staan van onder meer Liverpool, Chelsea en Napoli. Barcelona wil Cillessen liever niet kwijt, maar snapt wel dat Cillessen wil vertrekken als een mooie club zich meldt met een goed bedrag.

Barcelona zou al gesproken hebben met het management van Casteels over de opvolging van Cillessen. Casteels (25) speelde in de jeugd van KRC Genk en ging in 2011 naar TSG Hoffenheim. In januari 2015 ging hij naar Wolfsburg en zij verhuurden hem ook nog aan Werder Bremen. Timo Horn (1. FC Köln) en Jiri Pavlenka (Werder Bremen) worden ook als optie gezien.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona heeft opvolger van Cillessen al in beeld

Een korte samenvatting: FC Barcelona heeft een opvolger voor Jasper Cillessen in beeld als hij vertrekt. El Mundo Deportivo meldt dat VfL Wolfsburg-doelman Koen Casteels op de lijst van de Spaanse topclub staat. Naast de Belgische doelman staan nog twee doelmannen die actief zijn in de Bundesliga op de lijst..

Meest gelezen