De Jong op voorpagina El Mundo Deportivo; Barcelona wil dubbelslag gaan

10-6-2018 16:09 - Door: NicoPeters

De Jong op voorpagina El Mundo Deportivo; Barcelona wil dubbelslag gaan

FC Barcelona wil zeer snel werk maken van de komst van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong en richt zich daarnaast ook op de Braziliaan Arthur van Gremio. De 21-jarige De Jong haalde op zondag zelfs de voorpagina van de Spaanse krant El Mundo Deportivo.

Vervolg: De Jong op voorpagina El Mundo Deportivo; Barcelona wil dubbelslag gaan

De Spaanse krant meldde eerder al dat het De Jong als het toekomstige middenveld van FC Barcelona ziet samen met Carles Aleña, die door Barcelona is opgeleid. Barcelona wilde De Jong en Arthur eigenlijk pas in 2019 gaan halen, maar mede omdat Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Philippe Coutinho en Paulinho op het WK actief zijn en omdat Andrés Iniesta naar Japan (Vissel Kobe) is vertrokken, wil Barcelona nu alvast handelen.

Door het WK verwacht Barcelona dat enkele spelers wat moet zullen terugkeren en een zwaar seizoen tegemoet gaan. Dat is op zich niet erg, maar voor het seizoen erop wil de club al wel vast over voldoende spelers beschikken. Barcelona wil dus een dubbeslag gaan slagen deze zomer en met De Jong wil het komende week een persoonlijk akkoord bereiken.

FC Barcelona wil hem deze zomer aantrekken en hem dan mogelijk nog een seizoen verhuren. FC Barcelona wil niet nog een keer een talent laten glippen. Dat gebeurde onlangs al met Rodrygo uit Brazilië. Real Madrid zou de strijd om de zeventienjarige aanvaller hebben gewonnen en 45 miljoen euro met daarbovenop 15 miljoen euro aan commissies betalen.

Maandag zou er in Barcelona overleg zijn tussen FC Barcelona en de vertegenwoordigers van De Jong. De Jong zou graag bij Barcelona tekenen en hij zou 30 tot 40 miljoen euro moeten opleveren voor Ajax.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Jong op voorpagina El Mundo Deportivo; Barcelona wil dubbelslag gaan

Een korte samenvatting: FC Barcelona wil zeer snel werk maken van de komst van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong en richt zich daarnaast ook op de Braziliaan Arthur van Gremio. De 21-jarige De Jong haalde op zondag zelfs de voorpagina van de Spaanse krant El Mundo Deportivo..

Meest gelezen