PSV-speler Hendrix in verband gebracht met Italiaanse club

10-6-2018 18:39 - Door: NicoPeters

PSV-speler Hendrix in verband gebracht met Italiaanse club

Middenvelder Jorrit Hendrix van PSV is in beeld bij Fiorentina. De Italiaanse club is op zoek naar een opvolger van Milan Badelj, die de club transfervrij verlaat. De 23-jarige Hendrix is voor Fiorentina een relatief goedkope vervanger van Badelj, zo meldt Corriere dello Sport. Middenvelder Hendrix staat op een lijst van Fiorentina.

Vervolg: PSV-speler Hendrix in verband gebracht met Italiaanse club

Eind april werd Hendrix ook al aan SS Lazio gelinkt. Fiorentina wilde eerst Erick Pulgar van Bologna inlijven, maar het kan geen 13 miljoen euro op tafel leggen voor hem. De club eindigde in het afgelopen seizoen als achtste in de Serie A en wist zich niet te plaatsen voor Europees voetbal. Mede daardoor heeft de club een klein transferbudget.
 
Hendrix heeft een contract tot medio 2020 bij PSV en mede daardoor verwacht Corriere dello Sport dat Hendrix een relatief goedkope optie kan zijn. Naast Hendrix, die al jaren deel uitmaakt van het eerste elftal van de landskampioen, zouden ook Tomas Soucek (Sparta Praag) en Ellyes Skhiri (Montpellier) op de lijst van Fiorentina staan. De club zou Marco Varnier (20) van Cittadella in beeld hebben.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV-speler Hendrix in verband gebracht met Italiaanse club

Een korte samenvatting: Middenvelder Jorrit Hendrix van PSV is in beeld bij Fiorentina. De Italiaanse club is op zoek naar een opvolger van Milan Badelj, die de club transfervrij verlaat. De 23-jarige Hendrix is voor Fiorentina een relatief goedkope vervanger van Badelj, zo meldt Corriere dello Sport. Middenvelder Hendrix staat op een lijst van Fiorentina..

Meest gelezen