Buijs: Ik denk dat hij FC Groningen wel aankan

9-6-2018 21:42 - Door: NicoPeters

Buijs: Ik denk dat hij FC Groningen wel aankan

Jordy Buijs kan volgend seizoen wellicht bij FC Groningen spelen. De verdediger (29) is weer in Nederland nadat hij in het laatste 1,5 jaar voor Sydney FC speelde. Buijs wordt al gelinkt aan Groningen en dat komt ook omdat Danny Buijs de nieuwe trainer is van de ploeg uit Groningen.

Vervolg: Buijs: Ik denk dat hij FC Groningen wel aankan

‘Hij is een goede vriend van me. Hij is, ook al zegt het internet van wel, niet mijn broer. Hem ken ik al van kleins af aan. Hij bracht mij altijd thuis van training toen ik nog geen rijbewijs had. Zaten altijd samen in de vervoersbus naar Feyenoord. Dat contact is eigenlijk nooit weggegaan’, zei de transfervrije Buijs tegen ELF Voetbal.

Buijs verwacht veel van Danny Buijs bij FC Groningen. ‘Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij FC Groningen. Hij heeft het ontzettend goed gedaan bij Kozakken Boys. Nu krijgt hij de kans om zich bij FC Groningen te laten zien. Ik denk dat hij dat wel aankan. Hij heeft leiderschap waar menig Eredivisie-trainer nog van kan leren’, aldus Buijs. Hij was eerder actief voor Roda JC Kerkrade, sc Heerenveen, NAC Breda, De Graafschap en Feyenoord.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Buijs: Ik denk dat hij FC Groningen wel aankan

Een korte samenvatting: Jordy Buijs kan volgend seizoen wellicht bij FC Groningen spelen. De verdediger (29) is weer in Nederland nadat hij in het laatste 1,5 jaar voor Sydney FC speelde. Buijs wordt al gelinkt aan Groningen en dat komt ook omdat Danny Buijs de nieuwe trainer is van de ploeg uit Groningen..

Meest gelezen