Olympique Lyon houdt voet bij stuk: Fekir niet naar Liverpool

10-6-2018 10:58 - Door: NicoPeters

Olympique Lyon houdt voet bij stuk: Fekir niet naar Liverpool

Nabil Fekir vertrekt niet naar Liverpool. De club van de Franse aanvallende middenvelder, Olympique Lyon, heeft dit zaterdag gemeld via een statement op de website. De onderhandelingen met Liverpool zijn ook gestopt.

Vervolg: Olympique Lyon houdt voet bij stuk: Fekir niet naar Liverpool

‘Olympique Lyon heeft besloten om de onderhandelingen af ​​te breken vanavond (zaterdag, red.) om 20:00 uur. Hoewel de transfer van Nabil de prioriteit was van Liverpool en diverse andere clubs interesse hadden in Nabil, is Olympique Lyon blij om te melden als het binnenkort weer kan beschikken over zijn aanvoerder’, aldus de club.

Liverpool zou 65 miljoen euro hebben overgehad voor Fekir, die met Frankrijk op het WK speelt. De in Lyon geboren Fekir brak door uit de jeugd van de club en speelde 153 officiële wedstrijden voor Lyon en hij scoorde 57 keer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Olympique Lyon houdt voet bij stuk: Fekir niet naar Liverpool

Een korte samenvatting: Nabil Fekir vertrekt niet naar Liverpool. De club van de Franse aanvallende middenvelder, Olympique Lyon, heeft dit zaterdag gemeld via een statement op de website. De onderhandelingen met Liverpool zijn ook gestopt..

Meest gelezen