Ratcliffe wil Chelsea overnemen maar krijgt geen gehoor

10-6-2018 11:10 - Door: NicoPeters

Ratcliffe wil Chelsea overnemen maar krijgt geen gehoor

De rijkste man van Groot-Brittannië, Jim Ratcliffe, heeft een bod op Chelsea afgewezen zien worden. De Russische eigenaar van de Engelse topclub, Roman Abramovitsj, was niet onder de indruk van het bod. Dit melden enkele Engelse media.

Vervolg: Ratcliffe wil Chelsea overnemen maar krijgt geen gehoor

De laatste tijd zouden al aardig wat biedingen op Chelsea zijn gedaan en dat komt omdat Abramovitsj problemen heeft met zijn visum om langer in Engeland te blijven. Dit zou komen omdat Engeland en Rusland momenteel een gespannen relatie onderhouden naar aanleiding van de vergiftiging van de oud Russische spion Sergei Skripal. Abramovitsj zou al een Israëlisch paspoort hebben gekregen.

Mede vanwege de huidige situatie is de geplande bouw van een nieuw stadion voor Chelsea al uitgesteld. Ratcliffe is eigenaar van 16 fabrieken in de scheikunde en hij heeft een seizoenkaart van Chelsea. Ratcliffe zou over 21,05 miljard pond beschikken, zo meldt Sunday Times. Abramovitsj heeft een eigendom van 9,3 miljard pond. Ratcliffe is trouwens al eigenaar van FC Lausanne-Sport uit Zwitserland. Chelsea zou 1 miljard pond (1,1 miljard euro) waard zijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ratcliffe wil Chelsea overnemen maar krijgt geen gehoor

Een korte samenvatting: De rijkste man van Groot-Brittannië, Jim Ratcliffe, heeft een bod op Chelsea afgewezen zien worden. De Russische eigenaar van de Engelse topclub, Roman Abramovitsj, was niet onder de indruk van het bod. Dit melden enkele Engelse media..

Meest gelezen