Toni vindt dat Bayern Mauro Icardi moet halen

10-6-2018 11:39 - Door: NicoPeters

Robert Lewandowski vertrekt mogelijk bij het Duitse Bayern München en voormalig speler Luca Toni weet wel een goede opvolger voor de Pool. De oud-spits van Bayern vindt dat de topclub Mauro Icardi van Internazionale als vervanger moet halen.

Vervolg: Toni vindt dat Bayern Mauro Icardi moet halen

Lewandowski zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging en daardoor moet Bayern alvast kijken naar een opvolger. "Als een speler wil vertrekken, moet je hem gewoon laten gaan", zei Toni, die van 2007 tot 2010 voor Bayern speleden en 58 keer scoorde in 89 competitieduels, tegen Bild. "Icardi van Inter zou perfect zijn voor Bayern. Hij is een groot aanvallend talent en jonger dan Lewandowski.”

Icardi heeft een hoog transferclausule en Bayern is één van de weinige clubs die dat bedrag (110 miljoen euro) kan betalen. De 25-jarige Icardi was afgelopen seizoen goed voor 29 goals in 34 Serie A-duels.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Toni vindt dat Bayern Mauro Icardi moet halen

Een korte samenvatting: Robert Lewandowski vertrekt mogelijk bij het Duitse Bayern München en voormalig speler Luca Toni weet wel een goede opvolger voor de Pool. De oud-spits van Bayern vindt dat de topclub Mauro Icardi van Internazionale als vervanger moet halen..

Meest gelezen