Peter R. de Vries over Ajax: Het heeft zelf ook Dolberg weggehaald

10-6-2018 11:52 - Door: NicoPeters

Justin Kluivert vertrekt zo goed als zeker bij Ajax, dat hij zal gaan inruilen voor AS Roma. Ajax is er niet blij mee, maar zaakwaarnemer Peter R. de Vries vindt dat Ajax niet zo moet zeuren. Zelf haalt Ajax ook jonge toptalenten weg bij andere clubs.

Vervolg: Peter R. de Vries over Ajax: Het heeft zelf ook Dolberg weggehaald

'Ajax heeft natuurlijk zelf ook Kasper Dolberg weggehaald uit Denemarken. Toen hebben ze ook niet tegen die jongen gezegd van blijf maar fijn in Denemarken je school afmaken bij je leeftijdsgenoten', zei De Vries tegen AT5.

Als de deal rondkomt en Kluivert trekt naar Roma, dan heeft hij pas 44 wedstrijden in de Eredivisie in de benen. 'Dat vind ik weinig voor zo'n overstap. Hij is geweldig talentvol. Ik geniet van die jongen en zie heel veel in hem. Ik begrijp dat clubs dat ook zien. Maar was nou nog een jaar langer gebleven', aldus De Vries.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Peter R. de Vries over Ajax: Het heeft zelf ook Dolberg weggehaald

Een korte samenvatting: Justin Kluivert vertrekt zo goed als zeker bij Ajax, dat hij zal gaan inruilen voor AS Roma. Ajax is er niet blij mee, maar zaakwaarnemer Peter R. de Vries vindt dat Ajax niet zo moet zeuren. Zelf haalt Ajax ook jonge toptalenten weg bij andere clubs..

Meest gelezen