PSV-er Schwaab wil onsterfelijk worden bij PSV

10-6-2018 10:51 - Door: NicoPeters

PSV-er Schwaab wil onsterfelijk worden bij PSV

Daniel Schwaab was afgelopen seizoen een sterkhouder in de verdediging van PSV en volgend seizoen wil hij dat ook zijn. De Duitse verdediger speelde bijna alle wedstrijden en maakte erg weinig overtredingen. Ook kreeg hij maar één keer een gele kaart.

Vervolg: PSV-er Schwaab wil onsterfelijk worden bij PSV

‘Dat kun je beoordelen als goed, inderdaad. Maar misschien moet ik ook wel zorgen dat de aanvallers wat meer ontzag voor me krijgen. Dat ze denken: O nee, daar komt Schwaab aan. Maar het klopt: ik speel veel duels rondom de zestien en daar probeer ik geen onnodige fouten te maken’, zei Schwaab tegen De PSV Supporter.

Schwaab maakt vooral slimme overtredingen, zegt hijzelf. ‘Af en toe kan een tactische overtreding op het middenveld nuttig zijn, maar hoe dichter ik bij de goal sta, des te voorzichter ik ben met overtredingen’, sloot de Duitser af.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





PSV-er Schwaab wil onsterfelijk worden bij PSV

Een korte samenvatting: Daniel Schwaab was afgelopen seizoen een sterkhouder in de verdediging van PSV en volgend seizoen wil hij dat ook zijn. De Duitse verdediger speelde bijna alle wedstrijden en maakte erg weinig overtredingen. Ook kreeg hij maar één keer een gele kaart..

Meest gelezen