Praten over eventueel vertrek PSV-er Pereiro is nog veel te vroeg

10-6-2018 10:44 - Door: NicoPeters

Praten over eventueel vertrek PSV-er Pereiro is nog veel te vroeg

Volgens de Nederlandse zaakwaarnemer van PSV-middenvelder Gastón Pereiro is een transfer van zijn cliënt wél bespreekbaar. Hij spreekt hiermee Alexis Papasan, die ook de zaken van Pereiro behartigt, tegen. Papasan zei eerder op vrijdag tegen Omroep Brabant dat 'een transfer op dit moment totaal niet aan de orde is'.

Vervolg: Praten over eventueel vertrek PSV-er Pereiro is nog veel te vroeg

Gerards meldt tegen het Eindhovens Dagblad echter dat het te vroeg is om zoiets te zeggen. ‘PSV wil hem graag houden. Maar het is nog veel te vroeg om nu al dit soort uitspraken te doen’, aldus Gerards. Verschillende clubs zouden interesse hebben in de Uruguayaan en dat sprak Gerards niet tegen.

Gerards behartigt samen met Papasan en ook Paco Casal de zakelijke belangen van Pereiro, die niet met Uruguay naar het WK gaat. Gerards meldde verder nog dat Pereiro aan het overleggen is met Casal over of hij bij PSV moet blijven of naar een andere club moet gaan. Pereiro geniet bij PSV niet altijd het vertrouwen en is niet altijd zeker van een basisplek.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Praten over eventueel vertrek PSV-er Pereiro is nog veel te vroeg

Een korte samenvatting: Volgens de Nederlandse zaakwaarnemer van PSV-middenvelder Gastón Pereiro is een transfer van zijn cliënt wél bespreekbaar. Hij spreekt hiermee Alexis Papasan, die ook de zaken van Pereiro behartigt, tegen. Papasan zei eerder op vrijdag tegen Omroep Brabant dat 'een transfer op dit moment totaal niet aan de orde is'..

Meest gelezen