Raiola over transfer Kluivert naar AS Roma: Geen akkoord

8-6-2018 23:23 - Door: NicoPeters

Raiola over transfer Kluivert naar AS Roma: Geen akkoord

De jonge aanvaller Justin Kluivert van Ajax zou zijn club voor achttien miljoen euro verlaten voor AS Roma, zo meldde Voetbal International vrijdag, maar volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is dat niet waar. Raiola meldde dit vrijdag laat op de middag bij het tv-programma RTL Boulevard.

Vervolg: Raiola over transfer Kluivert naar AS Roma: Geen akkoord

Volgens het weekblad hebben Ajax en Roma een akkoord bereikt met elkaar over de afkoopsom voor de negentienjarige vleugelaanvaller, die nog een contract tot medio 2019 heeft bij Ajax. Kluivert kan voor vijf seizoenen tekenen in Rome tegen een jaarsalaris van zeker 1,5 miljoen euro. Volgens Raiola is de transfer echter niet rond.

De zaakwaarnemer verwacht ook niet dat er vrijdag nog een akkoord wordt bereikt. Kluivert en Raiola zouden al wel sinds eind mei akkoord zijn met AS Roma over een contract, maar Ajax en Roma werden het nog steeds niet eens over de transfersom.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Raiola over transfer Kluivert naar AS Roma: Geen akkoord

Een korte samenvatting: De jonge aanvaller Justin Kluivert van Ajax zou zijn club voor achttien miljoen euro verlaten voor AS Roma, zo meldde Voetbal International vrijdag, maar volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is dat niet waar. Raiola meldde dit vrijdag laat op de middag bij het tv-programma RTL Boulevard..

Meest gelezen