AS Roma legt 18 miljoen neer voor Justin Kluivert

8-6-2018 21:00 - Door: MaxKoehorst

AS Roma legt 18 miljoen neer voor Justin Kluivert

Justin Kluivert is zo goed als rond met AS Roma, de Italianen zijn akkoord met Ajax over de transfersom en hebben een contract klaarliggen voor de 19-jarige flankspeler. Hakim Ziyech staat ook nog op de verlanglijst van Roma, dat lijkt een lastiger verhaal te worden.

Vervolg: AS Roma legt 18 miljoen neer voor Justin Kluivert

Vrijdagmiddag werd namelijk in de media gemeld dat de onderhandelingen tussen Ajax en Roma over Ziyech stroef verlopen, Ajax is bereid water bij de wijn te doen voor de topspeler maar verwacht nog steeds wel minimaal 30 à 35 miljoen euro. AS Roma is bereid ver te gaan voor de middenvelder maar het is alleen nog de vraag of dit bedrag daaronder valt.

 

De 25-jarige Nederlands-Marokkaanse voetballer kondigde eerder al samen met Ajax een mogelijk vertrek aan, net zoals Kluivert. Het is nu afwachten of de toekomst van Ziyech ook in Rome ligt. Ziyech wil rond het WK een transfer afronden.

 

Kluivert maakte dit seizoen geregeld furore bij Ajax, Ziyech was dit seizoen een onbetwiste basiskracht die toch enigszins kritiek kreeg over zijn ‘directe’ uitingen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma legt 18 miljoen neer voor Justin Kluivert

Een korte samenvatting: Justin Kluivert is zo goed als rond met AS Roma, de Italianen zijn akkoord met Ajax over de transfersom en hebben een contract klaarliggen voor de 19-jarige flankspeler. Hakim Ziyech staat ook nog op de verlanglijst van Roma, dat lijkt een lastiger verhaal te worden..

Meest gelezen