Atalanta-speler Cristante tekent bij Roma

8-6-2018 20:16 - Door: MaxKoehorst

Atalanta-speler Cristante tekent bij Roma

AS Roma heeft vrijdagmiddag Bryan Cristante gepresenteerd, de speler wordt door Atalanta overgenomen van Benfica en verlaat Atalanta Bergamo weer voor Roma, de club waar hij al een tijd aan werd gelinkt.

Vervolg: Atalanta-speler Cristante tekent bij Roma

Cristante werd in 2014 gekocht door Benfica na een kort avontuur bij AC Milan, de speler werd diverse keren uitgeleend en bereikte bij Atalanta een hoog niveau, zo hoog dat AS Roma klaar zat om de speler over te nemen. Atalanta bereikte eerst een akkoord over de definitieve overname van de speler en Roma kon hem dus voor een mooie prijs weer van de mannen uit Bergamo overnemen.

 

De middenvelder wordt gehuurd voor een bedrag van 5 miljoen euro en er is een optie tot koop aanwezig van ongeveer 15 miljoen euro.

 

De 23-jarige Italiaan kwam bij Atalanta tot 59 wedstrijden en 15 goals. Of de komst van de speler het verblijf van Nederlander Kevin Strootman in de weg zit is nog onduidelijk, het lijkt er echter wel op dat één van de twee minder zal gaan spelen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Atalanta-speler Cristante tekent bij Roma

Een korte samenvatting: AS Roma heeft vrijdagmiddag Bryan Cristante gepresenteerd, de speler wordt door Atalanta overgenomen van Benfica en verlaat Atalanta Bergamo weer voor Roma, de club waar hij al een tijd aan werd gelinkt..

Meest gelezen