Zwolle voldoet niet aan prijsvraag Excelsior voor Van Duinen

7-6-2018 18:12 - Door: M.d.Z.

Mike van Duinen stond in de belangstelling van PEC Zwolle, waar de club een slordige 750.000 euro widel betalen voor de aanvaller, terwijl Excelsior 820.000 euro verlangde.

Vervolg: Zwolle voldoet niet aan prijsvraag Excelsior voor Van Duinen

De onderhandelingen zijn stuk gelopen, waardoor de spits van Excelsior is waar hij blijft nu PEC Zwolle de onderhandelingen heeft gestaakt. Waar de Kralingers een ultimatum hadden gesteld aan PEC Zwolle, is de club deze overschreden. Hierdoor blijft Mike van Duinen bij de Rotterdammers, waar hij nog een doorlopend contract heeft voor een seizoen.

 

Twee jaar geleden wist Excelsior de spits transfervrij over te nemen van het Duitse Fortuna Düsseldorf, waar de spits de kans had om zich in de kijker te spelen. Dat is nu gelukt, alleen werken de Kralingers vervolgens niet mee aan een transfer.

 

Excelsior hield eerder al transfers van Hicham Faik en Milan Massop tegen, die later alsnog transfervrij de deur uitliepen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zwolle voldoet niet aan prijsvraag Excelsior voor Van Duinen

Een korte samenvatting: Mike van Duinen stond in de belangstelling van PEC Zwolle, waar de club een slordige 750.000 euro widel betalen voor de aanvaller, terwijl Excelsior 820.000 euro verlangde..

Meest gelezen