Vitesse versterkt zich met spits uit Algerije

6-6-2018 21:04 - Door: NicoPeters

Vitesse versterkt zich met spits uit Algerije

Vitesse heeft Oussama Darfalou naar Arnhem gehaald. De 24-jarige spits uit Algerije tekende transfervrij voor vier seizoenen bij Vitesse, zo meldt de club op de website. Darfalou komt over van USM Alger en hij werd in het afgelopen seizoen topscorer van de competitie van Algerije.

Vervolg: Vitesse versterkt zich met spits uit Algerije

Darfalou scoorde achttien keer en gaf vier assists in 27 wedstrijden. In het seizoen 2015/2106 werd hij al eens kampioen van Algerije met USM Alger. De voormalige jeugdinternational kwam ook uit voor onder andere RC Arbaa en speelde voor het Olympisch elftal van Algerije in 2016.
 
Darfalou is blij met zijn transfer. 'Na mooie en succesvolle jaren in Algerije wil ik mijzelf laten zien in Europa. Ik voel mij gevleid dat Vitesse mij die kans biedt. Ik wil mij zo snel mogelijk gaan aanpassen aan de taal, cultuur en Nederlandse speelwijze', aldus Darfalou op de website van Vitesse.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse versterkt zich met spits uit Algerije

Een korte samenvatting: Vitesse heeft Oussama Darfalou naar Arnhem gehaald. De 24-jarige spits uit Algerije tekende transfervrij voor vier seizoenen bij Vitesse, zo meldt de club op de website. Darfalou komt over van USM Alger en hij werd in het afgelopen seizoen topscorer van de competitie van Algerije..