Furdjel Narsingh van SC Cambuur naar De Graafschap

6-6-2018 12:29 - Door: NicoPeters

Furdjel Narsingh van SC Cambuur naar De Graafschap

De Graafschap heeft Furdjel Narsingh voor één seizoen gecontracteerd, meldt de promovendus op zijn website. De dertigjarige aanvaller komt transfervrij over van SC Cambuur. Narsingh moet nog wel een medische keuring ondergaan bij de club uit Doetinchem.

Vervolg: Furdjel Narsingh van SC Cambuur naar De Graafschap

De Graafschap is blij met de komst van Narsingh, 'Furdjel is een snelle en behendige aanvaller, die goed op de rechterkant uit de voeten kan. Onze trainers, Henk de Jong en Sandor van der Heide, hebben eerder met hem gewerkt in de eredivisie. Wij zijn overtuigd dat hij ook voor ons een meerwaarde kan zijn op het hoogste niveau', zei manager voetbalzaken Peter Hofstede op de website van De Graafschap.

Narsingh speelde in de Eredivisie-seizoenen 2014/2015 en 2015/2016 49 competitieduels voor Cambuur en scoorde één keer. In 2016 wilde hij graag naar het buitenland, maar tot een transfer kwam het niet. Hij was toen een jaar clubloos en voor dit seizoen tekende Narsingh weer bij Cambuur.

Narsingh kampte de laatste jaren ook met aardig veel blessureleed en in het afgelopen seizoen kwam hij tot acht wedstrijden in de Jupiler League. Hij mocht er maar drie in de basis starten. De oud-speler van onder andere FC Volendam, SC Telstar en PEC Zwolle scoorde één keer.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Furdjel Narsingh van SC Cambuur naar De Graafschap

Een korte samenvatting: De Graafschap heeft Furdjel Narsingh voor één seizoen gecontracteerd, meldt de promovendus op zijn website. De dertigjarige aanvaller komt transfervrij over van SC Cambuur. Narsingh moet nog wel een medische keuring ondergaan bij de club uit Doetinchem..

Meest gelezen