UPDATE: Ajax lacht AS Roma keihard uit om openingsbod op Kluivert

6-6-2018 11:19 - Door: M.d.Z.

La Gazetta Dello Sport weet dinsdagavond te melden dat Ajax en AS Roma tot een akkoord lijken te komen, de transfer van Justin Kluivert zou een kwestie van tijd zijn.

Vervolg: UPDATE: Ajax lacht AS Roma keihard uit om openingsbod op Kluivert

Het lijkt er dan toch op dat Ajacied Justin Kluivert naar het Italiaanse AS Roma vertrekt, waar een eerste bod door de Amsterdammers werd afgewezen is het nu wel bijna in kannen en kruiken. De Romeinen willen 25 miljoen euro betalen voor de 19-jarige Kluivert, die bij Ajax nog een contract heeft voor een seizoen.

 

Kluivert en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zouden zelf al tot een akkoord zijn gekomen met het Italiaanse AS Roma, de bal ligt nu bij Ajax.

 

UPDATE:

Waar dinsdagavond nog werd gemeld dat Ajax en AS Roma dichtbij een akkoord waren voor Justin Kluivert, lijkt het loos alarm te zijn. Het openingsbod van de Romeinen is lachend van tafel geveegd door Ajax, waar de Amsterdammers pas bij een eventueel hoger bod gaan handelen.

 

Marc Overmars denkt dat Ajax te kinderachtig denkt over een vertrek van Kluivert, waar een verkoop van de jongeling andere jonge spelers wel eens aan het denken kan zetten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Ajax lacht AS Roma keihard uit om openingsbod op Kluivert

Een korte samenvatting: La Gazetta Dello Sport weet dinsdagavond te melden dat Ajax en AS Roma tot een akkoord lijken te komen, de transfer van Justin Kluivert zou een kwestie van tijd zijn..

Meest gelezen