Zaakwaarnemer verwacht transfer van Dumfries naar PSV

4-6-2018 22:21 - Door: NicoPeters

Zaakwaarnemer verwacht transfer van Dumfries naar PSV

De zaakwaarnemer van sc Heerenveen-rechtsback Denzel Dumfries verwacht dat zijn cliënt de overstap gaat maken naar PSV. Heerenveen en PSV hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfersom voor de 22-jarige Dumfries, maar de partijen lijken elkaar binnenkort te gaan vinden. Het laatste bod van 5,5 miljoen euro vindt sc Heerenveen niet genoeg.

Vervolg: Zaakwaarnemer verwacht transfer van Dumfries naar PSV

‘Wij hebben begrip voor beide clubs’, vertelt zaakwaarnemer Santi Kolk tegen de Leeuwarder Courant. ‘Denzel is er zelf ook rustig onder. Hij weet natuurlijk dat hij een goed jaar heeft gedraaid. Dan is het logisch dat er belangstelling komt. Het is nu aan de clubs.’

Kolk weet dat Dumfries graag naar Eindhoven vertrekt. ‘Duidelijk is wel dat Denzel heel graag de stap naar PSV wil maken. Het zou jammer zijn als het niet rondkomt. Dan blijft je zitten met een speler die wordt tegengehouden door zijn club’, vervolgt Kolk, die tussen 2000 en 2004 in drie periodes voor Heerenveen speelde.

De zaakwaarnemer denkt dat de transfer wel rond gaat komen. ‘Heerenveen heeft Denzel een jaar geleden voor een bepaald bedrag van Sparta gehaald (8 ton, red.). Ze hebben hem het afgelopen seizoen beter gemaakt en kunnen nu veel meer aan hem verdienen, terwijl Denzel naar een topclub kan. Ik kan me niet voorstellen dat Heerenveen zo’n transfer tegenhoudt. Ik ga er dan ook vanuit dat het goed gaat komen.’

Het zou Kolk deugd doen als Dumfries zich op 25 juni op de eerste training van PSV kan aansluiten. ‘Maar mocht de transfer nog niet rondgekomen zijn als de voorbereiding is begonnen, dan gaat Denzel gewoon keihard aan de slag bij Heerenveen’, aldus Kolk.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zaakwaarnemer verwacht transfer van Dumfries naar PSV

Een korte samenvatting: De zaakwaarnemer van sc Heerenveen-rechtsback Denzel Dumfries verwacht dat zijn cliënt de overstap gaat maken naar PSV. Heerenveen en PSV hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfersom voor de 22-jarige Dumfries, maar de partijen lijken elkaar binnenkort te gaan vinden. Het laatste bod van 5,5 miljoen euro vindt sc Heerenveen niet genoeg..

Meest gelezen