Sparta haalt Wijnaldum: Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan

5-6-2018 08:17 - Door: NicoPeters

Sparta haalt Wijnaldum: Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan

Sparta Rotterdam heeft linksback Giliano Wijnaldum aangetrokken. De gedegradeerde club uit Rotterdam contracteerde de 25-jarige verdediger voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen, zo meldt Sparta via de website.

Vervolg: Sparta haalt Wijnaldum: Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan

Wijnaldum komt transfervrij over van Willem II, waarvoor hij sinds januari speelde. Wijnaldum kwam tot acht competitieduels voor Willem II waarvan vijf als basisspeler. Eerder speelde hij voor onder andere AZ, FC Groningen en VfL Bochum.

Sparta is blij met de komst van Wijnaldum. ‘Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan. Hij was altijd een groot talent, maar besefte dat hij nog niet het maximale uit zijn carrière gehaald had en wil bij Sparta graag bewijzen wat hij in huis heeft. Wij denken dat hij, met zijn kwaliteiten en motivatie, van waarde kan zijn voor de club’, aldus technisch manager Henk van Stee.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta haalt Wijnaldum: Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam heeft linksback Giliano Wijnaldum aangetrokken. De gedegradeerde club uit Rotterdam contracteerde de 25-jarige verdediger voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen, zo meldt Sparta via de website..

Meest gelezen