Jurgen Streppel in beeld bij Almere City

4-6-2018 20:14 - Door: NicoPeters

Jurgen Streppel in beeld bij Almere City

Jurgen Streppel verruilt de Eredivisie mogelijk voor de Jupiler league, daar Almere City graag met de trainer in zee wil. Streppel was de laatste twee seizoenen trainer van sc Heerenveen en Almere ziet in Streppel de opvolger van Jack de Gier, die naar NEC Nijmegen vertrok, zo meldt het weekblad Voetbal International.

Vervolg: Jurgen Streppel in beeld bij Almere City

Almere hoopt de gesprekken met Streppel spoedig te kunnen afronden. Als assistent-trainer wil Almere City graag Damiën Hertog aantrekken. De oud-prof was eerder onder meer hoofd jeugdopleiding van Feyenoord en assistent bij APOEL Nicosia.
 
Streppel trainde de laatste twee seizoenen sc Heerenveen en had een aflopend contract. Beide partijen besloten uit elkaar te gaan. Streppel trainde eerder ook Willem II en Helmond Sport.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jurgen Streppel in beeld bij Almere City

Een korte samenvatting: Jurgen Streppel verruilt de Eredivisie mogelijk voor de Jupiler league, daar Almere City graag met de trainer in zee wil. Streppel was de laatste twee seizoenen trainer van sc Heerenveen en Almere ziet in Streppel de opvolger van Jack de Gier, die naar NEC Nijmegen vertrok, zo meldt het weekblad Voetbal International..

Meest gelezen