Juventus zou Gonzalo Higuaín willen verkopen

4-6-2018 21:00 - Door: NicoPeters

Juventus zou Gonzalo Higuaín willen verkopen

Juventus zou erover nadenken om Gonzalo Higuaín deze zomer te verkopen omdat trainer Massimiliano Allegri een snellere spits in zijn ploeg wil, zo meldt La Stampa. Dat is toch opvallend omdat Higuaín in de laatste twee seizoenen erg trefzeker was voor de kampioen van de Serie A.

Vervolg: Juventus zou Gonzalo Higuaín willen verkopen

Higuaín werd twee jaar geleden nog voor 90 miljoen euro overgenomen van Napoli, maar Juventus zou hem nu wel willen verkopen voor 60 miljoen euro. Atlético Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain zou geïnteresseerd zijn in de Argentijn, die toch zeer succesvol was bij Juventus met 40 goals in 73 competitieduels.
 
Allegri wil Higuaín vervangen voor een aanvaller die goed in de ruimte kan spelen zoals Alvaro Morata (Chelsea) en Anthony Martial (Manchester United).

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus zou Gonzalo Higuaín willen verkopen

Een korte samenvatting: Juventus zou erover nadenken om Gonzalo Higuaín deze zomer te verkopen omdat trainer Massimiliano Allegri een snellere spits in zijn ploeg wil, zo meldt La Stampa. Dat is toch opvallend omdat Higuaín in de laatste twee seizoenen erg trefzeker was voor de kampioen van de Serie A..

Meest gelezen