Keizer na stap naar Al-Jazira: Niet ontkennen dat geld een rol speelde

4-6-2018 17:27 - Door: NicoPeters

Keizer na stap naar Al-Jazira: Niet ontkennen dat geld een rol speelde

Marcel Keizer is de nieuwe coach van Al-Jazira en Keizer, die in december nog ontslagen werd bij Ajax, is blij met die stap. Hij was ook in beeld bij sc Heerenveen en Excelsior, maar hij gaat voor een avontuur in het Midden-Oosten.

Vervolg: Keizer na stap naar Al-Jazira: Niet ontkennen dat geld een rol speelde

'Waarom ik voor Al-Jazira gekozen heb? Omdat de club een uitstekende aanbieding deed. Daarnaast is het een fantastisch avontuur en heb ik veel zin om daar met mijn eigen groep aan de slag te gaan. Voor mij was uiteindelijk het belangrijkste dat het een club is waar ik volgens mijn filosofie kan werken', aldus Keizer tegen De Telegraaf.
 
'Al-Jazira staat – mede ook door de basis die Henk ten Cate heeft gelegd – voor een goede opbouw en verzorgd spel. Hoog druk zetten is door de warmte een hele wedstrijd misschien wat lastig. Dus moet ik even kijken hoe ik daarmee omga', zegt hij verder. Geld speelde wel een rol. 'Geld alleen is nooit een drijfveer voor me. Maar ik wil niet ontkennen dat het ook een rol speelde', aldus de oud-coach van SC Telstar, FC Emmen, SC Cambuur en Jong Ajax.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Keizer na stap naar Al-Jazira: Niet ontkennen dat geld een rol speelde

Een korte samenvatting: Marcel Keizer is de nieuwe coach van Al-Jazira en Keizer, die in december nog ontslagen werd bij Ajax, is blij met die stap. Hij was ook in beeld bij sc Heerenveen en Excelsior, maar hij gaat voor een avontuur in het Midden-Oosten..

Meest gelezen